• SL
Košarica
0

Kaj iščete?

NOVO zastopstvo za BOMAG havey equipment

URNI d.o.o. postal generalni zastopnik BOMAG Hawey Equipment za Slovenijo

Ljubljana, 1. oktober 2024 

Pregled produktov: BOMAG Havey Equipment

BOMAG Hawey Equipment – ​​sinonim za kakovost in zanesljivost

BOMAG Havey Equipment je že desetletja prepoznan kot vodilna blagovna znamka na področju gradbene opreme, znan po svoji inovativnosti, vrhunski tehnologiji in zanesljivosti. S široko paleto in opremo za asfaltiranje, valjarje, vibracije kakovostnih plošč in drugo specializirano gradbeno opremo BOMAG Havey postavlja standarde in učinkovitost v učinkovitosti.

Z novim partnerstvom bo URNI d.o.o. poskrbel, da bo ta vrhunska oprema bolj dostopna slovenskemu podjetju in posameznikom, ki iščejo zanesljive rešitve za svoje gradbene projekte. Na voljo bodo tako nova prodaja kot tudi vzdrževanje in tehnična podpora, kar bo zagotavljalo celostno in kakovostno

URNI d.o.o. – zanesljiv partner za gradbeno industrijo v Sloveniji

URNI d.o.o. z vrsto let uspešno deluje na področju gradbene opreme in je prepoznan kot zanesljiv partner številnih podjetij v Sloveniji. Z novim statusom generalnega zastopnika BOMAG Hawey Equipment bo podjetje še dodatno utrdilo svoj položaj na trgu in razširilo svojo ponudbo z vrhunsko opremo, ki bo zagotovo zadovoljila tudi najboljše zahteve strank.

»Zelo smo ponosni, da smo postali generalni zastopnik BOMAG Havey Equipment za Slovenijo. To partnerstvo nam omogoča, da slovenskim strankam ponudimo najnovejše rešitve v tehnologijah na področju gradbene opreme,« je povedal direktor podjetja URNI d.o.o. »Verjemamo, da bomo s kakovostno podporo in vrhunski izdelki zadovoljili potrebe vseh naših strank in prispevali k uspehu njihovega projekta

Kaj prinaša partnerstvo za slovenske kupce?

Partnerstvo

  • Širša ponudba:
  • Kakovostna podpora :
  • Dostopnost

Kontakt za več informacij

Za več informacij o ponudbi BOMAG Havey Equipment ali za povpraševanje se obrnite na podjetje URNI d.o.o. preko elektronskega naslova info@urni.si.

To partnerstvo predstavlja pomembno priložnost za nadaljnjo rast in razvoj gradbene industrije v Sloveniji. Podjetje URNI d.o.o. se veseli sodelovanja s slovenskimi gradbenimi podjetji in je pripravljeno ponuditi vrhunske rešitve, ki bodo prispevale k uspehu vaših projektov.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo